ARAMA FİLTRELEME
"lym yüksekliği" Araması Sonuçları
Tıbbi Biyokimya
Doktor bey iyi günler. kan tahlilimde ne%( 44,9), lym%(44,7) , mchc (33,2) çikti. lym yüksek ne% ve mchc düşük. ne anlama geldiğini söyleyebilirseniz

ziyaretci-79657 tarafından 26.04.2008 tarihinde soruldu.
Tıbbi Biyokimya
Hemogram tetkikinde mchc 37.2 ,lym 3.4 , lym% 53.5 , neu%35.2 , çıktı.bu değerler normal değerler içinde kalmadığından önemli olup olmadığı konusunda

ziyaretci-196970 tarafından 19.02.2009 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhabalar seval hanım dün bazı testler yaptırdım 2 değer yüksek çıktı biri hormon testinde diğeri hematoloji testinde. bu değerler gebe kalmaya eng

ziyaretci-46550 tarafından 01.04.2008 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim sayın töbü size ben kan testi sonuçlarımı yolluyorumben 19 yaşımdayım doktorum bazı şakyetlerim doğrultus

ziyaretci-63411 tarafından 05.03.2008 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Hocam merhaba.5 yasinda bir kizim var.gecen gunlerde kusmayla beraber atesi yukseldi.ates 38.8 cikti.daha sonra aralarda hafif en fazla 37.5 derece a

zeyno tarafından 07.07.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam iyi günler.20 yaşında erkeğim.yaklaşık 2 senedir boynumda lenf nodları vardı 6-7 ay öncesinde şişli etfalde hematoloji uzmanına göründüm perifer

ziyaretci-1313524 tarafından 06.07.2014 tarihinde soruldu.
Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji
Doktor bey merhabalar 1,5 yaşındaki kızımi iştahsızlık ve renk solukluğu ile hastaneye götürdüm.etrafımdaki birkaç kişinin söylentisi renk solukluğu l

ziyaretci-945576 tarafından 13.04.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Meraba wcb9,35 rbc4,83 hgb13,5 hct40,8 mcv84,5 mch27,9 mchc33,0 plt530 mpv7,3 pct0,39 pdw46,4 rdw15,5 neu%60,5 mon%4,9 eos%0,8 bas%

ziyaretci-86182 tarafından 22.09.2008 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
55 yaşındayım. 7-8 senedir wbc değerim 8.5 -12 arasında çıkıyordu2013 şubatta 13.5 çıktı...dahiliye doktoru antibiyotik verdi. 11.35 e düşmüştü. 1

ziyaretci-455547 tarafından 12.03.2014 tarihinde soruldu.
Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon
Hocam merhaba eşimde boyun fıtığı var 3 tane.ufak boyutlarda ama.fizik tedavi gördü 3 hafta ama geçmedi.başka bir doktor tahlil verdi.sonuçlar aşağdad

ziyaretci-1814836 tarafından 24.02.2014 tarihinde soruldu.
Toplam 29 kayıt bulundu.