ARAMA FİLTRELEME
"lym yüksekliği" Araması Sonuçları
Dahiliye - İç Hastalıkları
Tesekkur ederim öncelikle.peki dr hanim lym düzeyinin 41 olması da normal midir bir sorun teşkil ederi acaba

ziyaretci-1356342 tarafından 08.08.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Merhaba 70 yaşında erkek hasta şeker ve tansiyon hastası hemogram da lym# değeri 3.56 diğer hemogram parametlerinde bişe yok bu neyi ifade eder teşe

ziyaretci-2030165 tarafından 19.08.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Lym% 41.4 30-36 lym 3.7 1.5-3.5 baso%1.2 0-1 hgb 13.6 yaş 29 bayan.beş ay önce doğum yaptim emziriyorum .

ziyaretci-1356342 tarafından 08.08.2014 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
İyi günler. kızım 1 yaşında kan tahlili sonuçlarında plt: 613 , lym% : 75,00 , lym : 7,39 , gr% :17,10 , gran: 1,68 diğer değerler normal sınırlar içe

ziyaretci-445209 tarafından 28.08.2011 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Merhaba,oğlum 13 yaşında.yapılan kan tahlilinde lym(lenfosit sayısı);3,54,eo(eozinofil saysısı);0,1 olarak çıkmış.tahlili yaptırdığım laboratuvar refe

ziyaretci-736380 tarafından 15.04.2011 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hemogram testinde wbc 5.69 neu% 54 lym% 34 mon% 7 eos% 2 bas% 2.1 normal referans araliği 0-2 neu^ 3.1 lym^^ 2 mon^ 0.4 eos^^ 0.1

ziyaretci-1063186 tarafından 04.11.2011 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Merhabalar, son hemogram sonuçlarım: wbc: 10.3 rbc: 4.34 hgb: 11.5 hct: 33.2 plt: 330 lym#: 6.15 mch: 26.4 mchc: 34.6 neut#: 3.36 mcv: 76.4

ziyaretci-913469 tarafından 02.07.2011 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Rbc:5.93 hct:50.4 mcv:85 rdw:16.1 hgb:15.6mch:26mchc:31 plt:358 mpv 6.3 wbc:14.4 lym:1.5 lym: 11% mid:0.8 mid:05%gra:12.1 gra:84% bu kan tahlilinin ne

ziyaretci-9796 tarafından 26.12.2006 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Merhaba.oğlum 9 aylık down sendromlu.2 gündür 37.5-38 derece arasında gidip gelen ateş nedeniyle doktora götürdük.hafif öksürük vardı.doktor boğazında

ziyaretci-804908 tarafından 20.10.2014 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Merhaba.oğlum 9 aylık down sendromlu.2 gündür 37.5-38 derece arasında gidip gelen ateş nedeniyle doktora götürdük.hafif öksürük vardı.doktor boğazında

ziyaretci-804908 tarafından 20.10.2014 tarihinde soruldu.
Toplam 71 kayıt bulundu.