ARAMA FİLTRELEME
"lym yüksekliği" Araması Sonuçları
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hemogram testinde wbc 5.69 neu% 54 lym% 34 mon% 7 eos% 2 bas% 2.1 normal referans araliği 0-2 neu^ 3.1 lym^^ 2 mon^ 0.4 eos^^ 0.1

ziyaretci-1063186 tarafından 04.11.2011 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Merhaba.oğlum 9 aylık down sendromlu.2 gündür 37.5-38 derece arasında gidip gelen ateş nedeniyle doktora götürdük.hafif öksürük vardı.doktor boğazında

ziyaretci-804908 tarafından 20.10.2014 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Teşekkür ederim cevabınız için.ateş dün sabah geçmişti.akşama doğru da vücudunda ve yüzünde döküntüler başladı.ses kısıklığı var.iştahsızlık da başlay

ziyaretci-804908 tarafından 20.10.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Wbc 5,4 3,5-10 rbc 5,95 3,8-5,8 hgb 17,1 11-16,5 hct 50,2 33-48 mcv 87 80-97 mch 29,6 24-33,5

ziyaretci-718374 tarafından 16.09.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Wbc 5,4 3,5-10 rbc 5,95 3,8-5,8 hgb 17,1 11-16,5 hct 50,2 33-48 mcv 87 80-97 mch 29,6 24-33,5 mchc 34,1 34-1,5-35 rdw 12,4 10-15 plt 214 150-390 mpv 7

ziyaretci-2062760 tarafından 16.09.2014 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Iyi akşamlar doktor hanım. 13 yaşındaki oğlumun 3 aydır yapılan hemogram ve periferik testlerinde lenfosit yüksekliği çıkıyor. 1. testte lym% 62 (17-4

ziyaretci-1074029 tarafından 02.12.2011 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Selamlar, dayım 60 yaşında şiddetli öksürük ,hırıltı,göğüs ağrısı nedeniyle doktora gitti yapılan tetkiklerin normal değerler dışında olanlar şu şeki

ziyaretci-20631 tarafından 01.02.2008 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhabalar seval hanım; gebelik öncesi yaptırmam gereken bir kaç test verildi, onları yaptırdım. anti rubella igg: 383.60 pozitif anti toxoplasma i

ziyaretci-52796 tarafından 30.01.2008 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
On tani servikal disk bozuklukları, radikülopati ile sedimantasyon tetkik adi sonuc durum normal deger birim aciklama sedimantasyon 1/2

ziyaretci-718374 tarafından 15.09.2014 tarihinde soruldu.
Toplam 9 kayıt bulundu.