ARAMA FİLTRELEME
"heterojen hipoekoik" Araması Sonuçları
Senelerdir yaklaşık leblebi büyüklüğünde duruyordu ve birden bire iltihap kaptı ve ceviz büyüklüğünde idi antibiyotik aldım ve kendiliğinden patladı,

ziyaretci-2015434 tarafından 07.08.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Doktor bey ben biyopsi yaptırdım pataloji raporumda klinik bulgular: hastanın tiroid bezi sağ lobunda 13mm boyutundaki , düzgün konturlu , heterojen

hdyt6767 tarafından 31.08.2014 tarihinde soruldu.
Genel Cerrahi
Merhaba hocam tirtoidlerimle ilgili yapılan ultrason sonucunda sağ lob orta kesimde 9×5 mm boyutunda ince hipoekoik halosu bulunan içerisinde mikroka

ziyaretci-1169511 tarafından 03.04.2015 tarihinde soruldu.
Karaciğer 8.segmentte yaklaşık 112 ye 129 mm boyutlarında düzgün konturlu heterojen iç yapıda yapılan rdus inceleme de belirgin vaskülarizasyon saptan

ziyaretci-1995781 tarafından 18.07.2014 tarihinde soruldu.
Merhaba benim annem bugün tiroid otrasyonu çekti sonucunda bilateral tiroid loblarının parankim ekosu heterojen olarak değerlendirilir. parankim içe

Fatma ziyaretci tarafından 12.09.2014 tarihinde soruldu.
Genel Cerrahi
Tiroid usg incelemesinde tiroid boyutlari normal sinirlardadir sag lob 48*14 mm sol lob 42*14 mm istmus kalinligi 2mm olculmustur. tiroid parenkim eko

ziyaretci-1137999 tarafından 24.04.2015 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Sağ lob 16x16x35 sol 19x20x33 isthmus kalınlığı 4,8 her iki tiroid lob parankimi heterojen her iki lob en buyugu 6x4 hipoekoik birkac adet solid nodül

ziyaretci-34528888 tarafından 07.11.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Iyi günler. daha önce bana hipotiroid tanısı kondu. üç aydır levotiroksin kullanıyorum. tsh ve t4 değerlerim normale döndü. bugünki usg sonucum: tiroi

ziyaretci-549060 tarafından 06.12.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Iyi günler. daha önce bana hipotiroid tanısı kondu. üç aydır levotiroksin kullanıyorum. tsh ve t4 değerlerim normale döndü. bugünki usg sonucum: tiroi

ziyaretci-549060 tarafından 06.12.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam merhaba, yaklaşık 1 hafta önce kan tahlilimde tsh değerim 0,04 çıkınca doktorum detaylı tahlil ve ultrason istedi. sonuçlarım şu şekildedir yoru

ziyaretci-621141 tarafından 17.09.2014 tarihinde soruldu.
Toplam 81 kayıt bulundu.