ARAMA FİLTRELEME
"heterojen hipoekoik" Araması Sonuçları
Iyi akşamlar hocam eşim 4yıl önce tiroitlerinin bir kısmını aldırdı bugun usg çektırdık sonuclarını aynen yazzıyorum sağ tiroitlojunda 5x6x10mm boyutl

ziyaretci-1089895 tarafından 19.11.2012 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Sayın zeynal hocam.önceden size mesaj atmıstım cevap vermiştiniz cok tesekkür ederim..gecen sene 12nisanda sol lob orta kesimde16*14mm boyutlarında hi

ziyaretci-1340064 tarafından 02.12.2012 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Sayın nuri hocam.ben yüksekovada öğretmenim.gecen sene 12nisanda sol lob orta kesimde16*14mm boyutlarında hipoekeoik düzensiz sınırlı heterojen nodül

ziyaretci-1340064 tarafından 27.11.2012 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Sayın olcay hocam.önceden size mesaj atmıstım cevap vermiştiniz cok tesekkür ederim..gecen sene 12nisanda sol lob orta kesimde16*14mm boyutlarında hip

ziyaretci-1340064 tarafından 30.11.2012 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Merhaba hocam, 23 yaşındayım,haşimato hastasıym.levotiron kullanıyorum.tahlillerimi yorumlar mısınız hocam? 19.02.2011 tarihli tiroid usg sağ l

ziyaretci-599786 tarafından 27.09.2012 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Doktor bey ben biyopsi yaptırdım pataloji raporumda klinik bulgular: hastanın tiroid bezi sağ lobunda 13mm boyutundaki , düzgün konturlu , heterojen

hdyt6767 tarafından 31.08.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Iyi günler. daha önce bana hipotiroid tanısı kondu. üç aydır levotiroksin kullanıyorum. tsh ve t4 değerlerim normale döndü. bugünki usg sonucum: tiroi

ziyaretci-549060 tarafından 06.12.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Iyi günler. daha önce bana hipotiroid tanısı kondu. üç aydır levotiroksin kullanıyorum. tsh ve t4 değerlerim normale döndü. bugünki usg sonucum: tiroi

ziyaretci-549060 tarafından 06.12.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam merhaba, yaklaşık 1 hafta önce kan tahlilimde tsh değerim 0,04 çıkınca doktorum detaylı tahlil ve ultrason istedi. sonuçlarım şu şekildedir yoru

ziyaretci-621141 tarafından 17.09.2014 tarihinde soruldu.
Merhaba benim annem bugün tiroid otrasyonu çekti sonucunda bilateral tiroid loblarının parankim ekosu heterojen olarak değerlendirilir. parankim içe

Fatma ziyaretci tarafından 12.09.2014 tarihinde soruldu.
Toplam 53 kayıt bulundu.