ARAMA FİLTRELEME
"beta hcg 0-5 3" Araması Sonuçları
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hocam merhaba ,doktorumdan verimli bi cevap alamadım yardımcı olursanız çok sevinirim , adetim 15 gün geciktiktan sonra yaptırdığım beta hcg 11.7 ,2 g

ziyaretci-1376323 tarafından 02.07.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Mrb sevim hocam 20 kasımda 5 günlük embriyo transferim gerçekleşti.30 kasim beta hcg 246, 2 aralık beta hcg 424 ve 6 aralık beta hcg 1338 . beta hcg

osman4132 tarafından 06.12.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba, 3 gün önce bir devlet hastanesinde yapılan kan testi sonucun da beta-hcg değeri 12.27 gibi bir oran çıktı, fakat bu testten sadece 3 saat son

ziyaretci-2123296 tarafından 09.11.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hocam öncelikle hayırlı aksamlar.benim sorum biraz uzun. adetim 15 gün geçti . ilk hafta evde idrar test yaptım negatf cıktı. bu 15. gün ise tekrar bi

ziyaretci-1893844 tarafından 30.03.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
23 mayıs son adet tarihim. 30 haziranda beta hcg değerim 48 . 8 temmuzda 2275 olmuş artış çok fazla. bugün doktora gittim. tahlillerin ilki devlet has

ziyaretci-201068 tarafından 09.07.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Kolay gelsın özge hanım benim ilk gebeliğim çok zor geçti düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi sürekli yattım ve kızım 35 haftalık dünyaya geldi şu a

ziyaretci-1627199 tarafından 02.11.2013 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Kan testi yaptırdım sonuçlar prolaktin 12.45 beta hcg 0.26 miu/ml 0-5 tsh 1.24 miu/ml 0.34 -5.60 bu sonu

ziyaretci-1322850 tarafından 18.04.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba doktor bey, daha önce durumumdan bahsetmiştim size,39 yaşındayım 2 defa tüp bebek denedim olmadı,artık pes etmiştim kendiliğimden hamile kald

ziyaretci-1519297 tarafından 23.01.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba hocam.benim sat ım 8 nisan ve adet döngüm 25 gündür.hesaplayıcıya göre yumurtlama günüm 19 nisandı ve o gün eşimle ilişki yaşadık.daha sonra h

ziyaretci-286726 tarafından 18.05.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba beta hcg yaptırdım sonuç nedir acaba değerlendirirmisiniz. total hcg <3 sonuç < 10 gebe : 0,2-1 hf:5-50 1-2 hf:50-500 2-3 hf:100

ziyaretci-380891 tarafından 06.09.2013 tarihinde soruldu.
Toplam 1357 kayıt bulundu.