ARAMA FİLTRELEME
"beta hcg 0-5 3" Araması Sonuçları
Kadın Hastalıkları ve Doğum
İyi çalişmalar.daha öncede sorum olmuştu.sat 2 kasimdi. 3 aralik beta hcg 39.4 6 aralik beta hcg 104.4 11 aralik beta hc 1347 daha önceki sorumda

ziyaretci-104933 tarafından 12.12.2010 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhabalar hocam ilişkiden 14 ve 20 gün sonra bhcg 0.00 çıktı sonra sabah bulantıları oldu eşimin kiloda aldm dedi o ilşkiden 72 gün sonra bhcg 1.00 ç

ziyaretci-601191 tarafından 06.01.2011 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba doktor hanım..son adet tarihim 29 mayıstı. yaptırdığım beta hcgleri yazıyorum: 28 haziran:26 30 haziran:54 3 temmuz: 76 bugün yani 5 temmuz:12

ziyaretci-917973 tarafından 05.07.2011 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hocam tahlil sonuçlarım şöyle :kasık ağrısı ve akıntı şikayetiyle gittim. acil-biyokimya - beta hcg - acil (kan) <0.100 miu/ml 0 - 5,3 acil-idrar a

Serap tarafından 04.03.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Mrblar..daha önce de yazmıştım size şuan test yaptırdım ve hamile olduğum çıktı yalnız kan testinde aşagıdaki sonuçlar çıktı bunun ne anlama geldiğini

ziyaretci-421681 tarafından 23.04.2011 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hocam merhaba ,doktorumdan verimli bi cevap alamadım yardımcı olursanız çok sevinirim , adetim 15 gün geciktiktan sonra yaptırdığım beta hcg 11.7 ,2 g

ziyaretci-1376323 tarafından 02.07.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Mehmet bey beta-hcg sonucum 31,7 referans değer üst 5,3 buna göre hamileyim.evet ise ne kadarlık hamileyim. sat 23.11.2010 iyi çalışmalar,şimdiden tş

ziyaretci-372695 tarafından 25.12.2010 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hocam son adet tarihim 2-8 ağustos arasi.32 günde bir adet görüyorum. 10 ağustosta ilişki sirasinda prezervatif kaydi 4 saat sonra hemen ella ertesi g

meryemyıldız34 tarafından 31.08.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Doktor hanım merhaba. ben 5 hafta 3 günlük hamileyim. dün doktor muayenesi oldum. beta hcg değeri 3000 gestasyonel sac 8.5 mm. doktorum bu beta hcgdeğ

ziyaretci-1021864 tarafından 03.09.2011 tarihinde soruldu.
Sayın hocam size daha önce başka bi hesaptan yazmıştım 3 defa tekrarlayan bel soğukluğu sonrası sol yumurtalığım ve sol kasığımdaki ağdıdan bahsedip s

ziyaretci-796655 tarafından 11.05.2011 tarihinde soruldu.
Toplam 1703 kayıt bulundu.