ARAMA FİLTRELEME
"beta hcg 0-5 3" Araması Sonuçları
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hocam merhaba adetimden 5 gün gecti. 3 gün önce beta hcg 574 iken 3 gün sonra 1450 oldu. artışlarım 2 katı olmuyor bu bir sorun teşkil edermi? 1450 de

yegin tarafından 16.11.2013 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Mrb doktor bey bugün itiariyle 5+3 günlük gebeyim 07.10.2013 te beta hcg değerim 454 tü 10.10.2013 yani bugün 2246 çıktı sizce 3 günde bu kadar artmas

ziyaretci-527233 tarafından 11.10.2013 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Iyi günler hocam. kan tahlilinde beta hcg 0 çıktı.2 gün sonra tekrar tahlil yaptırdıgımızda ise beta hcg 6.7 çıktı.bu durumda gebelikten bahsedebilir

fatih tarafından 20.11.2013 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Mrh hocam 21 haziranda 3. gün embriyosu ile tüp bebek transferim oldu,3 temmuzda beta hcg 39.15 , 5 temmuzda 54.07 ve 7 temmuzda 141.1 olarak çıktı.

hulya esendemir tarafından 08.07.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba dktr hnm;eşimin gebelik ve hormon tahlil sonuçlarını doktor açıkladı fakat biz yinede size sormak istedik.yorumlarsanız seviniriz....

ziyaretci-1054432 tarafından 07.06.2013 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba hocam kan tahlili testinde beta- hcg (total hcg 0.500 yazıyor ok aşağı bakıyor ) ünite m/u/ml referans aralığı negative 0-5 yazıyor altında i

ziyaretci-2394589 tarafından 19.02.2015 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhabalar ben 1 yıldır evliyim ve çok bilgisizim haliyle bu konuda ben ekim 2 de adet oldum ve 11 11 itibriyle hala olmadım gebelikten şüphelendik ka

ziyaretci-559218 tarafından 11.11.2010 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhabalar dün gebelik testi olan beta hcg yaptırdım 402,95 sonuç çıktı listede gösterilen degerlere göre 2-3 haftalık hamilelik oldugu gösteriyor. ha

ziyaretci-579690 tarafından 08.12.2010 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Mrb dr bey bu ay klomen kullandım 3 tane yumurtam gelişmişti 3 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum 13 ocakta beta hcg 4.46 çıktı normal değer 0-5 mlu/ml d

ziyaretci-395218 tarafından 13.01.2011 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hocam merhabalar.adetimin 5. günü yakınlaşma oldu.tam birleşme olmadı.normal zamanında 28. günde adet oldum.fakat bana biraz az gibi geldi kanama ve a

ziyaretci-1143977 tarafından 05.06.2012 tarihinde soruldu.
Toplam 3563 kayıt bulundu.