ARAMA FİLTRELEME
"beta hcg 0-5 3" Araması Sonuçları
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hocam merhaba, daha önce yaklaşık bir sene oldu dış gebelik geçirdim çarşamba günü kan testi yaptırdım hcg 8.06 çıktı yaptırdığım testin referans aral

ziyaretci-451809 tarafından 12.12.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Ilişkinin üzerinden 22-23 gün geçti adet oldum fakat az miktarda ve kahve rengi akıntı geldi ara ara normal kanama şeklinde geldi bunun üzerine kan te

ziyaretci-930950 tarafından 18.12.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba, 3 gün önce bir devlet hastanesinde yapılan kan testi sonucun da beta-hcg değeri 12.27 gibi bir oran çıktı, fakat bu testten sadece 3 saat son

ziyaretci-2123296 tarafından 08.11.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hormon serbest t3 3,33 serbest t4 1,21 tsh 2,14 beta hcg 0,01 miu/ml n(0 - 50) estradiol 40,60 pg/ml h(0 - 0) fsh 8,00 miu/ml

Lale4545 tarafından 17.07.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Adetime 3 gün kala beta hcg baktırdım 74.84 çıktı bu sonuç için hamilelik var diyebilirmiyiz adet gecikmesini bekleyip tekrar mı test yapmalıyım şimdi

ziyaretci-2014429 tarafından 06.08.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Meraba hocam izninizle sormak istediklerim var beni aydınlatırsanız çok sevinirim tahlilerim bugun çıktı daha gösteremedim doktoruma çok merak ediyrum

ziyaretci-2103369 tarafından 07.11.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba hocam . surtunmeli iliskim olmustu her ihtimale karsi iliskinin ustunden 18 ve 25 gun gectikten sonra beta hcg yaptirdim ikiside 0.100 cikt

eminehasret tarafından 30.07.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
28.01.2015 te iki adet 3. gün embriyosu transfer edildi 10.gün 07.02.2015 te beta hcg test günümüzdü beta hcg 20.4 çıktı doktorumuz gebelik var dedi 1

ziyaretci-2132746 tarafından 13.02.2015 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Doktor hanım merhaba, beta hcg sonucum 0,33 çıktı.. sağ yumurtalıkta bir kist olduğunu söyledi doktorlar adetimde bu yüzden düzensizlik var sebebi ki

ziyaretci-2391915 tarafından 17.02.2015 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhabalar doktor hanım son adet tarihim 23 kasım yasım 28 eşimin yası 29 ciddi erkek faktörü nedeniyle tüp bebek tadavisi görüyorum 8 aralık'ta embri

Asya asya tarafından 19.12.2014 tarihinde soruldu.
Toplam 364 kayıt bulundu.